Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Angol szurkolókkal verekedtek a rendőrök Lisszabonban
2004. június 13., vasárnap, 10:44|Utolsó módosítás: 2004. június 13., vasárnap, 11:50

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A portugál rendőrség kisebb összecsapásba keveredett a labdarúgó Európa-bajnokságra érkezett angol szurkolók egy csoportjával szombat éjszaka Lisszabon belvárosában. A brit nagykövetség tájékoztatása szerint az eset után több drukkert őrizetbe vettek, de közülük csak egyet tartóztattak le.


Focizzon a Techbázisban!
Letöltés: foci-Eb, dekázás, egyebek
A meccsek között próbálja ki saját tudását.
Részletek>>>

SMS-játék

Tippeljen a foci-Eb történéseire, és nyerje a Borsodi sört kartonszám!


Nyerjen 100 doboz sört!

Ajánlat
Görög focisuli az Eb-nyitányon
Valeron csodacseréje győzelmet ért
Menetrend
Csoportállások
Eb-blogok
Képgaléria
Nézze meg a nyitónap képeit!


A vasárnap esti Anglia-Franciaország rangadóra "melegítő" szigetországi drukkerek a Rossio téren okoztak fennakadást, miután alkoholmámoros állapotban beözönlöttek az utcára, s feltartották a forgalmat. A főváros rendfenntartói - látva a bajt - a lehető leggyorsabban közbeléptek, a legerőszakosabb szurkolókat őrizetbe vették és rövid idő alatt megtisztították az utat. A brit követség szóvivője elmondta: a letartóztatott személyt hétfőn állítják bíróság elé. 

A Lisszabon belvárosában történtek után nem sokkal angol rajongók másik csoportja egy a Szent Antal napi ünnepségről haza felé tartó busz utasaival csapott össze. Szemtanúk szerint a részeg szurkolók azért kezdték el dobálni a járművet, mert az túl közel haladt el mellettük. A támadásra válaszul az utasok leszálltak és ők is különböző tárgyakat hajítottak a drukkerekhez. Az incidensben - szemtanúk szerint - egy angol sérült meg. A hatóságok egy embert vettek őrizetbe, akit még az éjszaka folyamán szabadon engedtek. 

A rajongók láthatóan nem vették komolyan az Európai Labdarúgó Szövetség néhány nappal korábbi fenyegetését, amely szerint, ha rendbontást kezdeményeznek Portugáliában az Eb alatt, akkor kizárják az angol válogatottat a tornáról.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem