Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Mindkét oldal taktikázik a német-holland rangadó előtt
2004. június 15., kedd, 8:01|Utolsó módosítás: 2004. június 16., szerda, 8:42

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


Csehország - Lettország << 2/3. oldal >>

Focizzon a Techbázisban!
Letöltés: foci-Eb, dekázás, egyebek
A meccsek között próbálja ki saját tudását.
Részletek>>>

SMS-játék

Tippeljen a foci-Eb történéseire, és nyerje a Borsodi sört kartonszám!


Nyerjen 100 doboz sört!

Ajánlat
Larssonék kitömték a bolgár csikócsapatot
Buffon és Sörensen gondoskodott a 0-0-ról
Nikolaidisz: A spanyolokat is legyőzzük!
Menetrend
Csoportállások
Eb-blogok
Képgaléria
A foci-Eb harmadik napja


A csoport másik meccsén a mindenki által jó előre leírt lettek a titkos favoritnak számító csehek ellen lépnek pályára, és a szurkolók többsége nehezen tud mást elképzelni, mint cseh győzelmet - de a görögöktől sem vártak sokat a portugálok ellen, a lettek pedig már hozzászokhattak ahhoz, hogy rendszeresen meglepetést okoznak.

A balti gárda már azzal is hatalmas eredményt ért el, hogy kijutott a tornára, és a szövetségi kapitány, Aleksandrs Starkovs ezt nem is győzi hangsúlyozni. Az sem meglepő, hogy a lettek várhatóan a védekezésre helyezik majd a hangsúlyt, és kettős védőfalat húznak majd a kapujuk elé: a négy védő előtt az Astafjevs-Lobanovs duó alkotja a második "sáncot". Noha az előzetes összeállításokban két csatár szerepel, ám könnyen előfordulhat, hogy csak a selejtezősorozat hőse, Maris Verpakovskis lesz majd elöl, és Starkovs tovább erősíti a középpályát a több poszton is bevethető Jurij Laizansszal. Az egycsatáros szisztéma mellett szól az is, hogy a legjobbnak tartott lett focista, Marians Pahars továbbra is sérüléssel bajlódik, és nem áll a csapat rendelkezésére.

A csehek sokkal nagyobb ambícióval utaztak el Portugáliába: jó néhányan közülük nem is titkolták, hogy az aranyérem megszerzése a céljuk. Fél évvel ezelőtt ez nem is lett volna olyan meglepő, ám az idei előkészületi meccsek megmutatták, hogy hiába nagyon jó csapat a cseh gárda, képes nagyon rossz teljesítményt nyújtani - amit a japánok és az írek ki is használtak. Ezzel együtt Karel Brückner együttese valóban ott lehet a végelszámolásnál, ám ehhez hozniuk kell a "kötelező" győzelmet a lettek ellen. A csapat abban az összeállításban szerepel majd, mint ahogyan a kvalifikációs sorozatot is végigjátszotta, vagyis a lehető legjobb tizenegy fut majd ki a pályára. Különösen a középpályássor számít bombaerősnek: Pavel Nedved, Karel Poborsky vagy Tomás Rosicky egymaga is képes egy meccs eldöntésére, hát még együtt - és akkor a rendkívül gólerős csatárokról, Kollerről és Barosról még nem is beszéltünk.

a várható kezdőcsapatok:
Csehország: Cech - Gyrgera, Bolf, Ujfalusi, Jankulovski - Poborsky, Galásek, Rosicky, Nedved - Baros, Koller.
Lettország: Kolinko - Isakovs, Zemlinskis, Stepanovs, Blagonadezdins - Bleidelis, Astafjevs, Lobanovs, Rubins, Prohorenkovs vagy Laizans - Verpakovskis

(FOCIVILÁG)


<< előző oldal 2/3 következő oldal >>

1. Németország - Hollandia

2. Csehország - Lettország

3. Szűcs a 8 közé sem várja a németeketKüldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem