Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Euro 2004: a házigazda immár nem hibázhat
2004. június 16., szerda, 10:55|Utolsó módosítás: 2004. június 16., szerda, 12:05

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


Oroszország - Portugália << 2/2. oldal

Focizzon a Techbázisban!
Letöltés: foci-Eb, dekázás, egyebek
A meccsek között próbálja ki saját tudását.
Részletek>>>

SMS-játék

Tippeljen a foci-Eb történéseire, és nyerje a Borsodi sört kartonszám!


Nyerjen 100 doboz sört!

Ajánlat
Menetrend
Csoportállások
Eb-blogok
Döntetlen lett a furcsa gólok rangadója
Hajrágyőzelmet arattak a csehek a lettek ellen
Képgaléria
A foci-Eb negyedik napja


Az orosz-portugál meccsen hatalmas lesz a tét: a vesztes együttes búcsúzhat negyeddöntős álmaitól, és míg ez a szbornaja esetében nem lenne olyan nagy meglepetés, a végső győzelemre is esélyesnek tartott luzitánoknál ez hatalmas blamázst jelentene.

A jelek szerint Scolari mester alaposan meg is kavarja majd a kártyákat, és több helyen is változás várható a görögök ellen látott csapathoz képest, sőt, még azt sem lehet kizárni, hogy a taktika is más lesz, mint a nyitómeccsen. Az szinte biztos, hogy a pocsék teljesítményt nyújtó Ruí Costát Deco váltja majd, a fő kérdés azonban az, hogy a szakvezető áttér-e a kétcsatáros szisztémára, vagy megmarad a kétszélsős, egy előretolt ékes rendszernél.

A jelek arra mutatnak, hogy az előbbi változat valósul meg, és Pauleta mellett Nuno Gomes is ott lesz a kezdők között - ez esetben Decónak a középpálya bal oldaláról indulva kell majd szerepelnie. Ha viszont marad a 4-5-1-es változat, akkor a görögök elleni gólszerző, Cristiano Ronaldo lesz a balszélső. Egyébként még az is elképzelhető, hogy az első görög gólnál nagyot hibázó jobbhátvéd, Paulo Ferreira helyett Miguel kezd majd a védelemben.

A szbornajának már csak kényszerű okokból is változtatnia kell a spanyolok ellen látott gárdához képest: a piros lapot kapó Roman Saronovot egy mérkőzésről eltiltották, míg a szakmai stábot kritizáló középpályást, Alekszandr Mosztovojt a tegnapi nap során hazaküldték az Európa-bajnokságról.

Mindkét focista hiányzása érzékeny veszteség a csapat számára: a védelem már amúgy is rendkívül tartalékos volt Onopko és Ignasevics kiesése miatt, így pedig végképp az lett, hiszen minden bizonnyal az egyszeres válogatott (!) Bugajev kerül be a kezdőbe.

Ami Mosztovojt illeti, ő ugyan nem játszott valami jól a spanyolok ellen, de a gárda szellemi vezére és egyben legtapasztaltabb labdarúgója volt. Az ő helyét Dmitrij Loszkov foglalhatja el a középpályán, és Jarcev mester a két szélső pozícióban is változáson töri a fejét: a jobb oldalon szinte biztosan az első meccsen a szünetben beálló Ragyimov kezd majd, nem pedig Guszev, a bal szélen pedig a szintén gyengébb teljesítményt nyújtó Iszmajlovot Karjaka válthatja.

a várható kezdőcsapatok
Oroszország: Ovcsinnyikov - Jevszejev, Bugajev, Szmertyin, Szennyikov - Ragyimov, Aldonyin, Alenyicsev, Loszkov, Iszmajlov vagy Karjaka - Bulikin.
Portugália: Ricardo - Paulo Ferreira, Jorge Andrade, Fernando Couto, Ruí Jorge - Figo, Costinha, Maniche, Deco - Nuno Gomes vagy Cristiano Ronaldo, Pauleta.

(FOCIVILÁG)


<< előző oldal 2/2

1. Görögország - Spanyolország

2. Oroszország - PortugáliaKüldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem