Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Dalnoki Jenő a franciákat favorizálja
2004. június 19., szombat, 14:45|Utolsó módosítás: 2004. június 19., szombat, 14:46

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az egykori ferencvárosi sikeredző szerint élvezetesebb, jobb mérkőzéseket láthatunk a mostani Eb-n, mint a négy évvel ezelőtti tornán. Dalnoki Jenő azt is elmondta, hogy a franciákat favorizálja, mivel szépen futballoznak, persze azért nem felejtette el boldogságát is megosztani velünk szeretett klubja, a Ferencváros bajnoki címe kapcsán.


Eb-keretek
Őket figyeljük három hétig!
Tekintse át a 16 résztvevő válogatott 23-as keretét!
Részletek>>

Euro 2004

16 csapat, 16 blogger, 16 né-zőpont! Elkez-dődött, izgu-lunk, vitázunk!


Olvasson belénk!

Ajánlat
Csoportállások
Menetrend
Az Eb góllövőlistája
Totti után svájci köpést vizsgál az UEFA
Képgaléria
A foci-Eb hetedik napja


- Milyen színvonalúnak ítéli a portugáliai Eb mérkőzéseit?
- Szerintem iramában és eseményeiben is élvezetesebb meccseket láthatunk, mint négy éve. Ami fáj, hogy mi évek óta nem tudunk kijutni egy ilyen remek seregszemlére. Azért azt is elmondanám, hogy a játékvezetők rendre az úgynevezett kiscsapatok ellen fújnak, gondoljunk csak bele az oroszok, a bolgárok és a lettek kárára elkövetett hibákra.

- Melyik együttes okozta eddig önnek a legnagyobb meglepetést?
- Az olaszok, hiszen őket mindenképpen a négy közé vártam. Most meg remeghetnek, hogy továbbjussanak a csoportból, amire egyre kevesebb az esélyük.

- Tekintve a magyar válogatott kaiserslauterni sikerére, mire viheti a német válogatott az Eb-n?
- Sokan elkövetik azt a hibát, hogy idejekorán leírják a németeket, pedig ők már ezerszer bebizonyították, hogy óriási küzdők. Ugyanakkor az is igaz, hogy egyik legjobb futballistájukat, Ballackot én még egyszer sem láttam igazán jól játszani. Nálam Henry manapság a legjobb labdarúgó, mint ahogy a franciák sikerére tippelnék, hiszen szépen és gyorsan játszanak.

- Olykor marad ideje a magyar futballra is?
- Arra mindig van időm, főként a Fradira. Most például nagyon boldog vagyok, hogy bajnok lett a csapat. Elismerésem Pintér Attilának, ugyanis nem sok edző mondhatja el magáról, hogy ilyen fiatalon bajnok és kupagyőztes lehet a csapatával. Annak azonban nem örülök, hogy Gerát eladják, noha tudom, ezzel a klub anyagi helyzetén próbálnak javítani, ám ha a Bajnokok Ligájában sikeresen akar szerepelni a Fradi, inkább mellé kellene még venni két jó futballistát.

Bánki József

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem