Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Lagerbäck: nem lesz 2-2 a svéd-dán
2004. június 20., vasárnap, 9:32|Utolsó módosítás: 2004. június 20., vasárnap, 9:43

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Lars Lagerbäck, a svéd válogatott egyik szövetségi kapitánya szerint nem zárul 2-2-es döntetlennel a Svédország-Dánia mérkőzés a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában.


Eb-keretek
Őket figyeljük három hétig!
Tekintse át a 16 résztvevő válogatott 23-as keretét!
Részletek>>

Euro 2004

16 csapat, 16 blogger, 16 né-zőpont! Elkez-dődött, izgu-lunk, vitázunk!


Olvasson belénk!

Ajánlat
Nedvedék 0-2-ről fordítottak Hollandia ellen
Csak a bíró tudta megállítani Verpakovskist
Újabb rendbontás Albufeirában
Dalnoki Jenő a franciákat favorizálja
Totti után svájci köpést vizsgál az UEFA
Képgaléria
A foci-Eb nyolcadik napja


A tréner ezzel a kijelentéssel arra utalt, hogy nem egyezik meg egymással a két skandináv csapat az olaszok kiejtése érdekében. 2-2-es, vagy ennél több gólt hozó döntetlen esetén ugyanis Giovanni Trapattoni együttese még akkor sem jut tovább, ha a keddi utolsó fordulóban nagy különbséggel győzi le a bolgár gárdát.

"Azt mondom nem lesz 2-2, noha tudom, hogy elvileg bármi megtörténhet, így éppen ez is. A kijelentésemmel csupán azt szeretném kifejezésre juttatni, hogy eszünk ágában sincs bármiféle megegyezésen gondolkodni. A 2-2 amúgy sem szokványos eredmény, ráadásul mi győzni szeretnénk, és egyáltalán nem foglalkozunk az olaszokkal" - válaszolt sajtótájékoztatón az őt faggató itáliai újságírók záporozó kérdéseire.

"Mindig győzni akarunk, így a dánok ellen is arra fogunk törekedni" - erősítette meg a tréner mondandóját Zlatan Ibrahimovic, aki korántsem mindennapi góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata pénteken 1-1-re végzett az olaszokkal.

A sajtótájékoztató akkor vált oldott hangulatúvá, amikor az egyik újságíró megjegyzésére, miszerint az olasz azért olyan gyanakvó, mert Machiavelli népe, Lagerbäck úgy reagált: Minden tiszteletem Machiavellié, de a mi mentalitásunkba nem fér bele, hogy előre megegyezzünk az eredményt illetően. Ráadásul a bíróval is egyeztetni kellene, ez pedig, nyugodjanak meg, lehetetlen.

a csoport állása az utolsó forduló előtt:
1. Svédország 4 (6-1), 2. Dánia 4 pont (2-0), 3. Olaszország 2 (1-1), 4. Bulgária 0 (0-7)

Ha a csoportmeccseket egy vagy több csapat azonos pontszámmal zárja, akkor a következők döntenek (ebben a sorrendben) a kvartetten belüli végső rangsorról: 1. az egymás elleni eredmény, 2. az egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége, 3. az egymás elleni mérkőzéseken rúgott több gól, 4. a gólkülönbség, 5. a több rúgott gól, 6. az UEFA-együttható, 7. a sportszerűségi versenyben elért jobb helyezés.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem