Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Olasz búcsút érhet a skandináv döntetlen
2004. június 22., kedd, 8:18|Utolsó módosítás: 2004. június 22., kedd, 8:24

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Kedden főszerepet kaphatnak a matematikusok és az összeesküvés-elméletek hívei az Európa-bajnokságon, hiszen a C csoportban többféle variációs lehetőség létezik az eredményektől függően azt illetően, hogy melyik két gárda megy tovább. Ha például a dán-svéd összecsapáson 2-2-es, vagy még több gólt hozó döntetlen születik, akkor az olaszok legyőzhetik akármilyen arányban a bolgárokat, akkor is búcsúra kényszerülnek.


Nem lesz szalonremi 1/2. oldal >>

Eb-keretek
Őket figyeljük három hétig!
Tekintse át a 16 résztvevő válogatott 23-as keretét!
Részletek>>

Euro 2004

Csökken a lét-szám, fokozódik az izgalom! Mi megmondjuk a tutit az Eb-ről!


Olvasson belénk!

Ajánlat
Menetrend, eredmények
Csoportállások
Henry és Rooney duplája döntött
Ki megy ma? - Wiltord, Berbatov
A hollandok megvették Advocaat repülőjegyét
Képgaléria
Alakul a negyeddöntő mezőnye II.

Fórum
Ki nyeri a foci-Eb-t?

Nem csoda tehát, hogy a skandináv összecsapással kapcsolatban a taljánok meglehetősen gyanakvóak (erre mondják a rosszmájúak, hogy mindenki magából indul ki...), és olyan ellenkampányt indítottak, hogy ezek után az ominózus eredmény talán semmiképpen nem jöhet létre, holott a 2-2 ha nem is gyakori, azért nem olyan ritka eredmény, és teljesen normális körülmények között is kialakulhat.

Mindenesetre érdekes lenne látni, hogy 2-2 esetén az UEFA mit csinálna, hiszen a bundázást, vagy megegyezést nem lehet bizonyítani, és ha egy csapatnak megfelel egy adott eredmény, akkor megszokott dolog, hogy nem nagyon töri magát. A svédek, illetve a dánok azért nagyon fogadkoznak, hogy nem fognak "szalonremit" játszani, ami viszont azt jelentené, hogy (feltételezve az olasz győzelmet) valamelyikük kiesik.

A fenti számolgatások mellett szinte mellékessé vált, hogy a két skandináv gárda milyen összeállításban léphet pályára, igaz, egyik fél sem nagyon akar variálni. A dánoknál az egyetlen kérdőjel Dennis Rommedahl neve mellett áll, a PSV Eindhoven szélsőjét az előző meccsen még az első félidőben le kellett cserélni, és sérülése azóta sem jött teljesen rendbe. A helyére becserélt Jesper Grönkjaer viszont remekül futballozott, gólt is szerzett, így Morten Olsennek nem kell változtatnia az együttesen.

A svédeknél a védekező középpályás, Tobias Linderoth két meccs alatt összeszedett két sárga lapot, vagyis a dánok ellen eltiltás miatt nem játszhat. A jelek szerint a háromkoronások edzőpárosa Johann Mjällbyt játszatja majd a helyén, és elképzelhető, hogy a fiatal Kim Källström is játéklehetőséget kap majd, kiszorítva a csapatból Anders Svenssont.

A várható kezdőcsapatok:
Dánia: Sörensen - Helveg, Laursen, Henriksen, N. Jensen - Gravesen, Tomasson, D. Jensen - Grönkjaer, Sand, Jörgensen.
Svédország: Isaksson - M. Nilsson, Mellberg, Jakobsson, Edman - Wilhelmsson, Mjällby, Källström vagy A. Svensson, Ljungberg - Larsson, Ibrahimovic.


1/2 következő oldal >>

1. Nem lesz szalonremi

2. Trapattoninak három alapemberét kell hiányolniaKüldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem