Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Baricot támadják, de a helyén maradhat
2004. június 23., szerda, 13:16|Utolsó módosítás: 2004. június 23., szerda, 13:17

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Könnyen elképzelhető, hogy Otto Baric, a labdarúgó Európa-bajnokságtól a csoportküzdelmek után búcsúzó horvát válogatott szövetségi kapitánya távozni kényszerül posztjáról, ugyanis a hazai sajtó mellett játékosai, sőt segítői is élesen kritizálják tevékenységét.Euro 2004

Csökken a lét-szám, fokozódik az izgalom! Mi megmondjuk a tutit az Eb-ről!


Olvasson belénk!

Ajánlat
Holland milliók a cseh gólszerzőknek
Niclas Jensen számára véget ért az Eb
Bundát emlegetnek az olaszok
A németek a cseh B csapat ellen játszhatnak
A skandinávok hazaküldték az olaszokat
Sáez marad a spanyol kapitány

"Úgy gondolom, több kiváló játékosunk ült a padon, mint amennyi a pályán volt" - morgolódott Dario Simic, a Milan védője.

A hátvéd azonban csak egyike azon válogatott futballistáknak, akik nem értettek egyet a szakvezetővel: "Nagyon keveset támadhattam, ugyanakkor sokszor kényszerültem számomra idegen poszton szerepelni" - mondta a csatár Ivica Olic.

A legfájdalmasabb pofont segítőjétől, Drazen Ladictól kapta a 72 éves Otto Baric, miután a volt válogatott kapus kijelentette, az angoloktól elszenvedett 4-2-es vereség elsősorban a gyenge szakvezetői munka eredménye.

A horvát lapok szintén a trénert okolják a kiesésért. Az újságírók szinte egybehangzó véleménye szerint Baricnak nem sikerült megtalálnia csapatát, ráadásul túlságosan a védelemre koncentrált. A horvát szövetség ugyanakkor nem kritizál, sőt kiáll az edző mellett.

"Még nem döntöttünk, de továbbra is Baric az első számú esélyes a posztra. Remek munkát végzett, hiszen a nehézkes generációváltást követően kivezette az együttest az Eb-re" - mondta Vlatko Markovic, a szövetség elnöke.

A szövetségi kapitány jelenlegi szerződése július 31-én jár le.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem