Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


A francia elnök Blanc mellett érvel
2004. június 28., hétfő, 8:21|Utolsó módosítás: 2004. június 28., hétfő, 8:23

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Claude Simonet, a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke azt szeretné, ha a korábbi kiváló játékos, Laurent Blanc lenne az Európa-bajnokság negyeddöntőjében búcsúzott válogatott új szövetségi kapitánya a Tottenham Hotspurhöz szerződött Jacques Santini helyett.Euro 2004

Csökken a lét-szám, fokozódik az izgalom! Mi megmondjuk a tutit az Eb-ről!Olvasson belénk!

Ajánlat
Koller és Baros elődöntőbe lőtte a cseheket
Rehhagel görög lehet
Az Euro 2004 menetrendje
Az Eb góllövőlistája
A csoportok végeredménye
Képgaléria
Cseh gála, dán búcsú


"Biztos vagyok abban, hogy jól végezné a feladatát. Az sem zavar, hogy nincs még múltja edzőként, hiszen Michel Platini is enélkül lett kapitány. Laurent Blanc is fantasztikus képességekkel rendelkezik" - jelentette ki az FFF első számú vezetője.

A tervek szerint július 9-én, a szövetség elnökségi ülésén döntenek arról, hogy ki lesz Santini utódja. Ezt az FFF szóvivője jelentette ki vasárnap. "Ez természetesen csak akkor lesz igaz, ha minden a terveknek megfelelően alakul" - tette hozzá a szövetség munkatársa.

Az biztos, hogy a svájciak elleni augusztus 20-i barátságos mérkőzésen már az új szakvezető dirigálja majd a csapatot. A görögök elleni váratlan, 1-0-ás vereséget követően már megindultak a találgatások, s a  L'Equipe című tekintélyes francia sportnapilap szerint Laurent Blanc, Bruno Metsu és Jean Tigana a legesélyesebb.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem