Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Merk vezeti a döntőt
2004. június 28., hétfő, 12:28|Utolsó módosítás: 2004. június 28., hétfő, 15:42

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A német Markus Merk vezeti az Európa-bajnokság július 4-i fináléját.Euro 2004

Csökken a lét-szám, fokozódik az izgalom! Mi megmondjuk a tutit az Eb-ről!Olvasson belénk!

Ajánlat
Baros klasszisteljesítménye repíti a cseheket
A francia elnök Blanc mellett érvel
Az Euro 2004 menetrendje

A 42 éves, Kaiserslauternben élő játékvezető 1988-ban debütált hazája bajnokságában, majd 1992-ben került fel a FIFA nemzetközi listájára. A civilben fogorvos Merk több rangos meccset vezetett már, a legnagyobb feladat a 2003-as Juventus-Milan BL-döntő volt, de emlékezetes a négy évvel ezelőtti Hollandia-Olaszország Eb-elődöntő is.

A német bírót honfitársai, Christian Schräer és Jan-Hendrik Salver asszisztensek segítik majd, a trió már két mérkőzésen, a Franciaország-Anglia és a Svédország-Dánia találkozón közreműködött a kontinensviadalon. A két elődöntőre is kijelölték a játékvezetőket, e szerint a portugál-holland rangadón a svéd Anders Frisk, a görög-cseh mérkőzésen az olasz Pierluigi Collina fújja majd a sípot.

 "Mindenkinek ez az álma, s egyértelmű, hogy én is pályafutásom csúcsának tekintem a döntőt. Különleges nap lesz, igyekszem kiélvezni a pillanatait" - mondta Merk. "Harminc évvel ezelőtt lettem játékvezető, tizenhat szezont húztam le a Bundesligában, s tizenkettőt a nemzetközi színtéren, s örülök, hogy újabb nagyszerű döntővel gazdagodhatom. Természetesen ez a csapatmunka sikere, régóta dolgozunk együtt segítőimmel."

[origo]/MTIKüldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem