Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Collina a Premiershipben folytathatja
2004. július 2., péntek, 10:22|Utolsó módosítás: 2004. július 2., péntek, 12:22

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Utolsó olaszországi szezonjára készül a világ egyik legjobb játékvezetőjeként számon tartott Pierluigi Collina, aki 45 éves kora után már nem vezethet mérkőzést a Serie A-ban. Angliában viszont igen, s a hírek szerint az FA fontolgatja, szerződést kínál neki.


Forrás: EPA
Forrás: EPA
Collinát már várják

SMS-játék

Tippeljen a foci-Eb történéseire, és nyerje a Borsodi sört kartonszám!


Nyerjen 100 doboz sört!


Se igen, se nemet nem mondott az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) felkérésére Pierluigi Collina, a világ egyik legismertebb játékvezetője.

Az FA alelnöke, David Dein azt javasolta az olasz sípmesternek, mivel betöltve 45 életévét a 2004-2005-ös szezon után a Serie A-ban már nem vezethet, ruccanjon át a szigetországba s folytassa ott pályafutását.

"Túl távoli még ez ahhoz, hogy gondolkodjak rajta. Először szeretném befejezni munkámat az Európa-bajnokságon, aztán rövid szabadság után augusztus 3-án megkezdem az új évad előtti edzőtábort olasz kollégáimmal. Egy évem van arra, hogy végiggondoljam lehetőségeimet, jelenleg nem foglalkoztat a kérdés, eléggé elfoglalt vagyok" - nyilatkozta Collina.

Az 1996-os olimpiai döntő, az 1999-es Bajnokok Ligája- és a 2002-es világbajnoki finálé játékvezetőjét zsinórban hatszor választották a világ legjobbjának.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem