Topligák
Angol, spanyol, olasz és német csúcsfoci, sőt.
Ez kell nekem!Háttérképek


Még több...

Hírlevél


kér lemond


Beckham-betli, Totti-nyál, Hellász-arany
2004. július 13., kedd, 18:21|Utolsó módosítás: 2004. július 13., kedd, 18:36

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


Döntő: Hellász megint odavág << 7/8. oldal >>

Forrás: EPA
Forrás: EPA
Utolsókból lesznek az elsők: a görögök az 1994-es vébén utolsók, a 2004-es Eb-n elsők lettek

Euro 2004

Minden létező információ a befejeződött portugáliai foci-Eb-ről!


Megnézem!

Ajánlat
Még, ennyi nem elég!
Itt az összes meccs!
Képgaléria
Véget ért az Eb

Így ünnepelt a győztes

Linktár
Labdarúgás linkek

No és ezek után jött a finálé, a nyitómeccs ismétlése, akkor a hellének 2-1-re nyertek, ámult-bámult is a futballvilág. Most már 100-ból 98-an gondolták csak, hogy "vesztesen", azaz ezüsttel térnek haza Rehhagel tanítványai. A portugálok - marcus bloggerrel az élen - fogadkoztak.

"Simán fogjuk nyerni ezt a meccset. Valami mégis arra int, ne igyak előre a medve bőrére. Úgy legyen! De akkor sem lehet, hogy kikapunk! Hazai környezet, hazai szurkolók, s még az ellenfél is ideális, hiszen a nyitómeccsen jobb volt nálunk. Ennél jobb pillanat nincs a visszavágásra, most vagy soha!"

De vajon mire tippel a jóstehetség görög naplófirkász? "Vallja be mindenki: az Eb előtt nem sok görög játékost tudott volna felsorolni. Ezeket a szürke eminenciásokat Otto Rehhagel remek csapattá gyúrta, és hosszú pályafutása - az új Zeusz 66 éves - során többedszer bizonyította be: 1. A futball csapatjáték, 2. Megfelelő szakértelemmel párosuló alázattal gyakorlatilag bármeddig el lehet jutni. Mondjuk egy Eb-győzelemig..."

Hariszteasz döntött, az Eb harmadik legesélytelebb csapata megnyerte a megnyerhetetlent. "Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz, Hellasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
- írja objektíven Panajotisz.

Marcus pedig potyogó könnyekkel búcsúzkodott: "A jobbik csapat nyert, ezúton gratulálok Görögországnak. Sajnos, megörököltük a hollandoktól az impotens támadójátékot, helyzetek nélkül márpedig nem lehet nyerni. Szerintem hiba, hogy a (most) béna Pauleta kezdett Nuno Gomes helyett, hogy Rui Costa is csak csere volt, de ennél sokkal nagyobb baki, hogy nem figyeltünk oda a rögzített helyzetre. Itt volt egy egész Eb, ahol ki lehetett figyelni a görög harcmodort, nekünk nem sikerült. Megfizettünk érte, megérdemelten. Jó helyre került a trófea, ennél csak nálunk lett volna jobb helyen. Soha nem lesz még egy ilyen esély."


<< előző oldal 7/8 következő oldal >>

1. A csoport: Ovcsinnyikov nem csúnya

2. B csoport: Chapuisat és Draskovics párharca

3. C csoport: Anyósom bőrkabátban kifejelte volna

4. D csoport: Lámék csehül jártak, kiesők lettek

5. Negyeddöntők: van der Ács és a tizenegyesek

6. Elődöntők: outsiderség és gyomorforgatás

7. Döntő: Hellász megint odavág

8. Tök jó volt! Milyen lehet má most görögnek lenni...Küldje tovább ismerősének!

Véget ért az EbGóóóóól


Rugby
Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem