Egy hölgy 100 millió dollárra perli Marlon Brandót, akitől állítása szerint 14 éves kapcsolatuk alatt 3 gyermeke született.

Brando A szajré című filmben

Maria Christina Ruiz bírósági keresetet nyújtott be, amelyben 100 millió dollárt követel az Oscar-díjas színésztől, Marlon Brandótól. A hölgy állítása szerint 14 évig élt élettársi kapcsolatban a színésszel, és kapcsolatukból három gyermek is született. A szakításra múlt év decemberében került sor. Ruiz azért fordult a bírósághoz, mert azzal vádolja Brandót, hogy felrúgta korábbi megállapodásukat, mely szerint a szakítás után is támogatja a családot anyagilag, sőt vagyonának a felét is gyermekei nevére íratja.

Ruiz a keresetében azt állítja, hogy decemberi szakításuk óta Brando ugyan küld némi pénzt a gyermekek nevelésére, ám az ő megélhetését ez nem fedezi. Az asszony ezért korábbi megállapodásukra hivatkozva 100 millió dollárra tart igényt. Ruiz ügyvédje szerint keresetük megalapozott, mert kapcsolatuk olyan volt, mint egy házasság. Brando és Ruiz kapcsolatukat hivatalosan nem érvényesítettek, ám Ruiz vallomása szerint eljegyzési gyűrűjüket mindketten hordták - írja a BBC.

Ajánlat:
Marlon Brando-rajongói oldal

Nézze otthon a karosszékből!
Dr. Moreau szigete