George Lucas szerint a  Klónok támadásában az Anakin Skywalkert alakító fiatal színész, Hayden Christensen ugyanolyan rejtélyes és összetett személyiség, mint az általa megformált karakter.

A filmes mogul, George Lucas rendkívül meg van elégedve az Anakin Skywalker szerepére kiválasztott 21 éves Hayden Christensennel. A korábban kevéssé ismert színész olyan nevek elől kaparintotta meg a szerepet, mint Ryan Phillipe vagy Chris Klein

A közelmúltban adott interjúiban George Lucas Christensent olyan legendás sztárokhoz hasonlította, mint James Dean vagy a fiatal Marlon Brando, akik pályafutásuk során mindketten veszélyes és szélsőséges figurákat formáltak meg. "Hayden nagyon tehetséges színész és nagyon komolyan veszi a munkáját. A filmvásznon van benne valami titokzatosság, olyan James Dean és Marlon Brando-féle karakter. Először kedves kölyökként jelenik meg, aztán egyre inkább felfedezzük benne ezt a sötét vonást. Az az érzésünk vele kapcsolatban, hogy sok, számunkra ismeretlen dolog rejtőzik benne" - mondta Lucas, akinek az annak idején szintén ismeretlen Harrison Fordból már sikerült sztárt csinálnia.

Korábban:
A jegypénztár előtt táboroznak a Star Wars-rajongók
Neten a legújabb Star Wars-előzetes

Ajánlat:
Star Wars hivatalos honlap
A klónok támadásának hivatalos honlapja

Nézze otthon a karosszékből!
Baljós árnyak - DVD