Mel Gibson 21 éves lánya, Hannah úgy döntött, hogy apáca lesz. A színész - hithű katolikusként - örült a hírnek, ugyanakkor azt is hangoztatta, hogy a Vatikánnal szemben fenntartásai vannak.

Forrás: MTIMel Gibson Hollywood példás családapái közé tartozik. Feleségével, Robyn Moore-ral 22 éve házasok, és hét gyerekük született. (Ez azonban még mindig nem olyan népes család, mint amilyenben ő nevelkedett: 11 gyerek közül ő volt szülei 6. csemetéje.) Ha lehet, nem is válik meg feleségétől és gyerekeitől hosszú időre: minden forgatásra magáva viszi őket. Ha pedig éppen nem filmezik, visszavonulnak farmjukra, Ausztráliába.

Az egyik legszexisebbnek tartott sztár emellett hithű katolikusnak vallja magát, akinek azonban vannak fenntartásai az egyház intézményével szemben. Amikor lánya, Hannah nemrég bejelentette, hogy apácának készül, egy percig sem ellenezte a döntést. Azt azonban kijelentette, hogy a Vatikánnal sok kérdésben nem ért egyet. "Hiszek Istenben, mindig is hittem benne. Boldog voltam, amikor Hannah úgy döntött, hogy apácának áll. Viszont mindenkivel egyetértek, aki azon a véleményen van, hogy a Vatikán egy báránybőrbe bújtatott farkas."

Bizonyára a 21 éves Hannah pályaválasztása is szerepet játszott abban, hogy Gibson elvállalta a Jézus Krisztus életéről szóló Passion  című film produceri munkáit. Mielőtt azonban a film moziba kerülne, még színészként láthatjuk viszont a vásznon. Hamarosan bemutatásra kerül a Jelek  című thriller, amit a sztár a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen  rendezőjével, M. Night Shyamalan-nel forgatott. A rejtélyes történet főhőse kivételesen nem Bruce Willis, hanem Mel Gibson, aki - a rendező korábbi filmjeihez hasonlóan - természetfeletti hatalmakkal vív ádáz küzdelmet.

Korábban:
Mel Gibson a halál torkában
Hollywoodi alkoholisták klubja
Beperelték a Vatikánt a szexuális zaklatások leplezése miatt