Natalie Imbruglia újra színésznő lett

Natalie Imbruglia karrierje kezdetben egyáltalán nem a zenéhez, sokkal inkább a színészethez kötődött. 1991-től négy éven keresztül volt az ausztrál teleregény, a Szomszédok egyik főszereplője, mielőtt első lemezét kiadta. A Torn páratlan sikere azonban elkötelezte őt a popszakmában, és azóta csak a zeneszerzés és az éneklés foglalkoztatta. Nemrég azonban  - Peter Howitt angol filmrendezőnek köszönhetően - ismét szerepet vállalt.

Forrás: HavariaPressNatalie Imbruglia egzotikus szépségére először az ausztrál tévések figyeltek föl, akik szerepet ajánlottak neki az 1985-ben indult teleregény, a Szomszédok  egyik családjában. A sorozat a világ egyik leghíresebb televíziós vállalkozása, melyet később számos ország átvett. Az eredeti produkcióban indult Kylie Minouge karrierje is, aki - Natalie Imbrugliához hasonlóan - végül az éneklés mellett kötött ki. Imbruglia pár évvel Minouge után, 1991-től 1994-ig szerepelt a Szomszédok-ban.

A Torn című lemeze után azonban elkötelezte magát az éneklés mellett. Az album sikere világhírűvé tette, de meg is nehezítette az életét. Szorongó ember vált belőle, és évekig próbálta feldolgozni a hirtelen jött sikert. Három évig hallgatott, majd tavaly kiadta második lemezét, White Lilies Island címmel.

Váratlanul érte a felkérés, hogy újra színésznőként dolgozzon Peter Howitt legújabb filmjében. Az angol színész-rendező Johnny English című produkciójában a híres komikus, Rowan Atkinson, valamint John Malkovich volt a partnere. A forgatás már befejeződött, de a film csak 2003-ra készül el. Natalie Imbrugliának hatalmas élményt jelentett újra színésznőként szerepelni, és elhatározta, hogy tovább folytatja a filmezést.

Átköltözött Hollywoodba, és képezni kezdte magát. Színészetből és beszédtechnikából vesz magánórákat, és végigjárja az ügynökségeket. Mivel sok barátja van a hírességek között, pártfogója bőven akad. Zeneszerzőként sem ismeretlen a filmesek világában: eddig három filmnek adott dalokat: a Go-hoz, a tavalyi év egyik legnagyobb mexikói filmsikeréhez, az Y tu mamá también-hez, és a csütörtökön mozikba kerülő A kismenő  című filmhez szerzett zenét. 

Korábban: 
Dido a legtermészetesebb szépség
Imbruglia szakított kedvesével
Natalie Imbruglia - új arc a szépségiparban
Mr. Bean Bond-paródiát forgat