A nagy visszatérésre készül minden idők legnépszerűbb sorozata. A Ewingok hétköz- és ünnepnapjait bemutató filmet ezúttal impozánsra tervezik és a mozivászonra szánják.

Forrás: MTI
Nem láthatjuk a filmben a démoninak szánt mosolyt

Sokan próbálták már - vajmi kevés sikerrel - megfejteni az okát: a Dallas példa nélküli nézettségének. Ha - akárcsak a Magyarországon ismert - más sorozatokkal is összevetjük, egyetlenegy sincs, amely akár hasonló népszerűséget ért volna el. Bizonyára ez sugallta Hollywoodnak az ötletet: készítsenek mozifilmet a sorozatból. Ha pedig sorozatnak sikeres volt, filmnek legyen gigászi - a korai tervek szerint extravagáns díszletekkel és hatalmas költséggel készül majd el a 21. századi igények szerint átalakított Dallas-mozi.

A filmet gyártó Regency Enterprise azt a Dave Jacobsot kérte fel a Dallas produceréül, aki az eredeti sorozatot is megalkotta és sikerre vitte. A hírek szerint bár jó néhány eredeti karaktert is megtartanak a történetből, új szereplőket is bevonnak a Ewingok bűvkörébe. A színészgárda viszont teljes egészében lecserélődik, így a legendás főgonoszt alakító Larry Hagmant sem láthatjuk a Dallasban. A producer Jacobs lelkesedik az újraélesztésért: "Tetszik az ötlet, hogy elkészítsük a 21. század Dallasát egy új gárdával. Persze máshogy kell megközelítenünk a témát. Manapság sokkal nagyobbak a mozivásznak."