A spanyol származású filmsztár szerint egy újságíró kólásüveggel akarta megsebesíteni, hogy aztán drágán eladható fotókat készítsen róla.

fotó: HölgyfórumAntonio Banderas elmondta, hogy mióta feleségül vette Melanie Griffith színésznőt, mindig nagy eseménynek számít a hazájába való visszatérés. A színész szerint azonban mostanra veszélyessé vált a spanyolországi sajtó nagy érdeklődése, mert egyesek még gonoszságra is képesek a jól eladható fotók kedvéért. "Egy fickó kólásüvegeket tört el a tengerparton és a kertembe dobta be ezeket, hogy valamelyik családtagom megvágja vele a lábát. Ez esetben kórházba kellett volna mennünk és ő lefotózhatott volna bennünket. Itt már nem is lesifotósról van szó, hanem egy fényképezőgépes bűnelkövetőről" - mondta Banderas. A színész szerint az információra éhező kíváncsiskodók még személyes dolgaiba is beletúrnak: "Éveken keresztül ellopták a szemetemet. Szinte mindent meg kell semmisítenem, mielőtt kidobom. Lehallgatják a telefonjaimat" - mesélte a sztár.

Banderas ráadásul legutóbbi akciófilmje, a Ballistic forgatása során, túl közel került egy robbanáshoz, ami komoly halláskárosodást okozott neki. A spanyol színész ugyanis saját maga vitte véghez a legtöbb veszélyes mutatványt a filmben. "Pár napra le kellett állnom, mert utána úgy nézett ki az arcom egyik fele, mintha egy kicsit megégett volna a napon. Egy hétig nem hallottam az egyik fülemre és furcsa fémes ízt éreztem a számban" - mesélte megpróbáltatásairól a spanyol színész.