Renée Zellweger kész aláírni a szerződést a Bridget Jones naplója című film folytatására. A sztár azt azonban kikötötte, csak akkor vállalja a szerepet, ha nem kényszerítik hízókúrára.

Az előzetes megállapodás szerint az első részért Oscar-jelöléssel jutalmazott színésznő sokkal több pénzt kap majd, mint a korábbi filmért, ráadásul az alkotás videó- és DVD-jogaiból is komoly százalékot fölözhet le. Renée-nek csupán egy kikötése volt: nem hajlandó meghízni a szerepért. "Gyakorlatilag megállapodtunk mindenben. A feltételeket mind a két fél elfogadta, így hamarosan aláírjuk a papírokat. A színésznő természetesen valamivel magasabb gázsit kap majd mint az első részért" - mondta a film egyik producere.

Renée Zellwegernek azonban nem a pénz volt a döntés előtt a legnagyobb probléma, hanem az, hogy sikere után rengeteg ajánlattal keresik meg, ezért kevés ideje van. Az új Bridget Jones-film forgatásának kezdete még kérdéses, egyelőre csak annyi biztos, hogy jövő év végéig a színésznőnek három érvényes filmszerződése van.