Billy Bob Thornton rájött, hogy mégsem tud élni Angelina Jolie nélkül. A hollywoodi színész sokáig nem mutatott semmiféle fájdalmat a szakítás után, sőt, szinte azonnal új barátnőjével jelent meg a nyilvánosság előtt. Azóta már kiadta Danielle Dotzenrod modell útját, és barátainak csak Angelináról beszél. Elhatározta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy visszakapja volt feleségét.

Forrás: MTIAngelina Jolie és Billy Bob Thornton házassága akkor ment tönkre, amikor örökbe fogadtak egy kambodzsai kisfiút, Maddoxot. A színész egyszeriben úgy érezte, hogy háttérbe szorult Angelina életében, és elkezdett más nők után futkosni. Jolie végül nem bírta tovább, és beadta a válókeresetet, de az eset láthatóan őt viselte meg jobban.

Még az interjúkban sem titkolta fájdalmát és csalódottságát, amit csak tovább esrősített, hogy Thornton azonnal új barátnővel jelent meg a sajtóban. A színész még a forgatásokra is magával vitte Danielle Dotzenrod modellt. Most azonban kiderült, hogy az új kapcsolat sem volt felhőtlen. Dotzenrod nemrég így nyilatkozott: "Érzem, hogy Billy még mindig szerelmes Angelinába, és a kis Maddox is hiányzik neki. Valószínűleg mi ketten nem egymásnak voltunk rendelve."

A modell sejtését Billy Bob Thornton is megerősítette, aki barátainak másról sem beszél, csak hogy szeretné Angelinát visszakapni. "Rájöttem, hogy nagyon önző voltam" - valotta be. Miután megszületett benne a felismerés, egyfolytában hívogatta Jolie-t, aki épp a Tomb Raider második részét forgatta.

A színésznő első férje, Jonny Lee Miller vállán sírta ki magát, akivel szintén összeboronálta a sajtó. A brit színész azonban csak a lelkét ápolta, többről nem volt szó köztük. Annál is inkább, mivel Jolie elismerte, hogy bár Thornton mélyen megbántotta őt, még mindig szerelmes belé. Így talán még van esély arra, hogy hamarosan megbocsájt neki.