Reese Witherspoont választották az Entertainment Weekly olvasói a legkedvesebb színésznőjüknek. A Doktor Szöszi és a Mindenütt nő 26 éves sztárja az utóbbi két évben lopta be magát a közönség szívébe, olyannyira, hogy már szinte minden filmje kasszasiker. Éppen ezért a producereknek bármennyit megér, hogy rábírják egy szerepre.

Hollywood legsikeresebb színésznője, Julia Roberts fényes karrierje leáldozóban van. Évekig tartotta kiváltságos helyzetét az amerikai filmvilágban, most azonban úgy tűnik, már csak a negyedik legkedvesebb színésznője a közönségnek. Márpedig köztudott, hogy a nagy filmstúdiók producereiknek egy dolog számít: kivel tudják eladni alkotásaikat, ki miatt vált a közönség jegyet.

Az Entertainment Weekly magazin legutóbbi felmérése szerint most a 26 éves  Reese Witherspoon a legnagyobb női sztár. A Doktor Szöszi sikere óta a nézők kedvencévé vált, és nyereségessé tesz minden filmet, melyben szerepet vállal. Éppen ezért a Doktor Szöszi folytatásáért már 22 millió dollárt ajánlottak neki, amekkora gázsit még Julia Robertsnek sem sikerült kialkudnia Hollywood legsikeresebb színésznője, Julia Roberts fényes karrierje leáldozóban van. Évekig tartotta kiváltságos helyzetét az amerikai filmvilágban, most azonban úgy tűnik, már csak a negyedik legkedvesebb színésznője a közönségnek. Márpedig köztudott, hogy a nagy filmstúdiók producereiknek egy dolog számít: kivel tudják eladni alkotásaikat, ki miatt vált a közönség jegyet.

Az Entertainment Weekly magazin legutóbbi felmérése szerint most a 26 éves szőkeség, Reese Witherspoon a legnagyobb női sztár. A Doktor Szöszi sikere óta a nézők kedvencévé vált, és nyereségessé tesz minden filmet, melyben szerepet vállal. Éppen ezért a Doktor Szöszi folytatásáért már 22 millió dollárt ajánlottak neki, amekkora gázsit még Julia Robertsnek sem sikerült soha kialkudnia soha. A Red, White & Blonde című epizódot még ebben az évben bemutatják a mozikban.

Reese Witherspoon azonban nem az egyetlen, aki megelőzte az utóbbi évtized nagy kedvencét, Robertset. A népszerűségi lista második helyén ugyanis Renée Zellweger áll, harmadik helyén Nicole Kidman, és csak a negyedik helyre került Julia. Az ötödik helyen Julianne Moore neve áll, akit mostanáig leginkább csak a filmes szakma ismert el, de legutóbbi munkáival már a szélesebb közönség körében is figyelmet és tiszteletet ébresztett. Őt követi Halle Berry, Kirsten Dunst, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, és a lista tizedik helyezettjeként Drew Barrymore.