Mackulay Culkin, a Reszkessetek betörők! gyereksztárja már túl van egy váláson. Ennek ellenére úgy tűnik, ismét rászánta magát a házasságra.

Mackulay Culkin állítólag nősülni készül. A hírek szerint olyannyira elmélyült a mindössze nyolc hónapja tartó kapcsolatuk Mila Kunisal, hogy komolyan felmerült bennük a házasság gondolata.

Mackulay tavaly nyáron kezdett el randevúzgatni a színésznővel. A US Weekly elnevezésű amerikai magazin értesülései szerint a 22 éves Culkin talán ismét kész az oltár elé járulni. A fiú állítólag pazar karácsonyi ajándékkal lepte meg a 19 éves Kunis-t: egy többezer dollárt érő gyémánt nyakláncot vásárolt a számára az Egyesült Államok egyik legnevesebb ékszerüzletében.

Egy, a fiatal párhoz közel álló forrás szerint Mila és Mackulay nagyon komolyan veszik egymást. Közös ismerősük érdekességként arról is beszámolt, hogy mostanáig közösen gyakorolták a "felügyeleti jogokat" egy kutya felett: "Mivel mindketten a tengerparton laknak, egyik héten Culkinnál, a következő héten Kunisnál kerül elhelyezésre az eb. Ez az ő mini-családjuk."

A reszkessetek betörők! egykori gyereksztárja egyszer már kipróbálta a házasságot. Akkor Rachel Minert vezette az oltár elé.