Film készül a legendás countryzenész, Johnny Cash életéről. A Walk The Line című film rendezője, James Mangold Joaquin Phoenixet és Reese Witherspoont kérte fel a főbb szerepekre. Az alkotás a zenész pályafutásának kezdeti szakaszára koncentrál majd.  

Forrás: HavariaPress
Joaquin Phoenix

James Mangold filmet készít Johnny Cashről. A rendező Joaquin Phoenixet kérte fel a legendás hírű countryzenész szerepére. A tervek szerint Reese Witherspoon alakítja majd June Cartert, Cash feleségét és egyben zenésztársát.

Cash 1932-ben születettt az arkansasi Kingslandben. Már 12 évesen saját dalokat írt, amelyeket a rádióban hallott countryzene ihletett. Tanulmányainak befejezése után rövid ideig egy detroiti autógyárban dolgozott, majd az amerikai légierőnél szolgált a Korea ellen vívott háborúban. Ekkor tett szert élete első gitárjára. 1954-ben döntött úgy, hogy kizárólag a zenéléssel kíván foglalkozni. Leszerelt a légierőtől, és Memphisbe költözött.

A forgatókönyvíró Gill Dennis és a társszerző-direktor nyilatkozata szerint a Walk The Line rendhagyó életrajzi film lesz, amely főként a zenész pályafutásának kezdeti szakaszára koncentrál, azokra az időkre, amikor Cash a country fellegvárába, Memphisbe érkezett.

A film forgatása várhatóan idén ősszel veszi kezdetét.