A kör című pszicho-thriller főszereplőnője új filmjében Laura Dern oldalán tűnik fel a vásznon.

Forrás: MTI

A szőke szépség már nagyon unja a párás levegőt és az örökké felhős eget. A bájos színésznő A kör című film forgatásán igencsak megelégelte a rengeteg esőt és a hideget, azonban nem menekülhet a rossz idő elől, új filmje, az Anymore jó pár jelenetét ugyanis Vancouverben veszi fel a stáb.

A kanadai város amilyen népszerű a producerek körében, annyira utálják a színészek. A legtöbb sztárt az állandó esőzés a legmélyebb depresszióba taszítja, az X-akták sztárja, David Duchovny pedig egyenesen dührohamot kapott az örökös rossz idő hatására, majd összecsomagolt, és meg sem állt a napfényes Los Angelesig.  A sorozat producereinek jó pár millió dollárjába került, míg meggyőzték a kényeskedő Mulder ügynököt, hogy térjen vissza a stábhoz, a sértődött vancouveriek azonban nem fogadták túl szívélyesen a sztárt.

Most Naomi Watts is Vancouverben forgat, s A kör című film forgatásán az időjárásról szerzett tapasztalatai minden bizonnyal sokat segítenek majd az állandó esőzés elviselésében.

Watts új projektje, az Anymore történetének középpontjában két egymással jó barátságban álló pár áll, akiknek sorsa egy különös eset kapcsán összefonódik. Az egyik párost Watts és Mark Ruafallo, a másik párt pedig a Veszett a világ című David Lynch-film sztárja, Laura Dern, valamint Peter Krause alakítja.  A sztoriról több információt még nem árultak el a film készítői, annyi azonban bizonyos, hogy a forgatókönyv az A hálószobában című, Oscar-díjra is jelölt alkotás sztoriját is jegyző Andrew Dubus tollából került ki.