Egy New York-i ügyvédnő beperelte a Steve Martin és Queen Latifah főszereplésével készült Bringing Down The House című vígjáték készítőit. A hír érdekessége, hogy Queen Latifah (eredeti nevén Dana Owens) - társproducerként - maga is a vádlottak között szerepel.

Forrás: MTI
Queen Latifah (középen) a Screen Actors Guild-díjátadáson

Egy New York-i ügyvédnő beperelte a sokak által kedvelt komikus, Steve Martin legújabb filmjének készítőit. Marie Flaherty, aki 9,6 millió fontot (mintegy 3,5 milliárd forintot) követel a film gyártóitól, azt állítja, hogy a Bringing Down The House az ő filmötlete alapján készült.

Az Amoral Dilemma - az ügyvédnő által évekkel ezelőtt írt vígjáték - kísértetiesen hasonlít a nemrégiben bemutatott alkotás témájához: egy ügyvédről szól, aki az intereten csetelve megismerkedik egy elítélttel.

A Steve Martin főszereplésével készült komédia jelenleg a második helyen áll az Egyesült Államokban a jegyeladási adatok alapján összeállított népszerűségi listán. A hír érdekessége, hogy a film női főszereplője, Queen Latifah (eredeti nevén Dana Owens) társproducerként maga is a vádlottak között szerepel. A Hyde Park Entertainment gyártóként, míg a Walt Disney Company a film forgalmazójaként érintett a mindenképpen kínos ügyben.

Queen Latifah szóvivője nem kívánt nyilatkozni a per kapcsán.