Halle Berry eredetileg Torontóban forgatná következő, Catwoman című filmjét., ám a városban tapasztalt SARS-megbetegedések miatt fél Kanadába menni. A színésznő azt szeretné, ha a produkció gyártói egy másik, a halálos kór által kevésbé veszélyeztetett helyszínen készítenék el a filmet.

Forrás: REUTERS

A  tavaly Oscar-díjjal jutalmazott színésznő, Halle Berry testesíti meg következő, Catwoman című filmjében a népszerű képregényhőst, szintén rajzolt kollégájának, Batmannek női partnerét.

A filmet eredetileg a kanadai Torontóban forgatnák, ám a színésznő állítólag retteg attól, hogy megfertőződhet az atípusos tüdőgyulladást okozó vírussal, így vonakodik a forgatás helyszínére utazni.

"Féltem magam, és féltem a stábot is. Akkor estem igazán pánikba, amikor meghallottam a Egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalos álláspontját. Nagyon szeretném, ha áthelyeznék a forgatás helyszínét" - aggodalmaskodott a sztár a brit Daily Star értesülése szerint.

A készülő film egyik munkatársa szerint a szexi színésznő aggályai megértő fülekre találnak majd: "Halle nagy sztár - ott forgatják vele a filmet, ahol neki tetszik."