Arnold Schwarzenegger, a Terminator-filmek főhőse ismét fontolóra vette: esetleg indul Kalifornia állam kormányzói posztjáért. Az akcióhős szerepéből lassanként kiöregedő filmsztárt csak felesége és a Terminator 3 állíthatja meg.

Már nem ez az első eset, hogy a leghíresebb osztrák akcióhősként számon tartott Arnold Schwarzenegger neve felmerült Kalifornia állam kormányzói posztjával kapcsolatosan.

Arnie újfent fontolóra vette, esetleg indul a választásokon, ám a döntés jórészt feleségétől, illetve a Terminator 3: A gépek lázadása című filmtől függ, amely jelen pillanatban "minden másnál előrébb való".

"Ha úgy döntök, hogy elindulok a választásokon, akkor előtte feltétlenül megbeszélem a családommal, és kikérem néhány barátom véleményét is" - nyilatkozta Arnold nemrégiben egy amerikai magazinnak, hozzátéve:  demokrata felesége, Maria Shriver véleménye perdöntő lenne a kérdésben: "Csak akkor lehet róla szó, ha  Maria nemcsak hogy beleegyezik, de valóban nem feszélyezi a dolog. Hiszen azért költözött el Washingtontól, hogy minél távolabb kerüljön a politikától és az azzal járó hercehurcáktól” - vallotta be a republikánus férj.

Az 55 éves filmsztár idejét jelenleg amúgy is szinte teljes egészében az óriási sikert aratott Terminátor-filmek harmadik epizódjának népszerűsítése köti le, amelyben természetesen ezúttal is ő játssza a címszerepet: "addig nem is gondolok erre, amíg túl nem esünk a reklámkampány körüli bonyodalmakon".