Carrey és Diaz újra együtt

Nagy valószínűséggel Cameron Diaz lesz majd Jim Carrey partnere a Columbia Pictures készülő produkciójában, a Fun With Dick And Jane-ben. Diaz és Carrey, akik már korábban is szerepeltek együtt A maszk című filmben, egy anyagi gondokkal küszködő fiatal házaspárt alakítanak majd, akik bűnözéssel igyekeznek több pénzt hozni a konyhára.

Úgy tűnik, hogy az 1994-ben készült A maszk című film után Cameron Diaz és Jim Carrey ismét egy párost alkothatnak - legalábbis a filmvásznon.

A Columbia Pictures ugyanis el akarja készíteni egy 1977-ben, George Segal és Jane Fonda főszereplésével bemutatott film modern változatát. A Fun With Dick And Jane egy anyagi nehézségekkel küzdő fiatal házaspárról szól majd, akik bűnözéssel próbálnak egy kis mellékkeresethez jutni.

A sajtóértesülések szerint eddig ugyan még nem született megállapodás, de úgy tűnik, jó esély van arra, hogy Cameron Diaz szerepeljen majd Jim Carrey oldalán.

A Columbia Pictures a közelmúltban dolgozott együtt a szőke színésznővel, méghozzá a Charlie's Angels: Full Throttle kapcsán, amely e hó végén kerül az amerikai mozikba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK