Ewan McGregor pszicho-thrillerben

Ewan McGregor pszichológust játszik majd abban a thrillerben, melyet Az utolsó éjjel forgatókönyvírója, David Benioff írt. A történet szerint meg kell akadályoznia egy egyetemista diák öngyilkosságát.

Ewan McGergor ügyesen egyensúlyozik a hollywoodi szuperprodukciók, és az európai művészfilmek között. Nemrég mutatták be Cannes-ban legújabb brit filmjét, a Young Adam című alkotást, mellyel újra bebizonyítja, hogy nem hagyta maga mögött európai gyökereit. Időközben azonban meghódította a tengerentúlt is, ahol szinte minden hónapban újabb felkérést kap.

Egy hónapja vetítik a Renée Zellwegerrel közösen forgatott Down With Love című komédiát (mely szinte csak elismerő kritikát kapott), nemsokára mozikba kerül a Tim Burton rendezésében készült Big Fish, nemrég fejeződtek be a Jodie Foster rendezésében készülő Flora Plum felvételei, és már forgatja George Lucasszal a Csillagok háborúja legújabb epizódját. Pihenni azonban ezután sem lesz sok ideje: most írta alá a Stay című thrillerre szóló szerződését.

Ebben egy egyetemi pszichológust alakít majd, akinek meg kell mentenie egy diákját az öngyilkosságtól. A forgatókönyvet ugyanaz a David Benioff jegyzi, aki a magyar mozikban épp futó Az utolsó éjjel-t, és a Brad Pitt főszereplésével éppen készülő Troy című filmet írta.

McGergor barátnőjét pedig egy szintén felkapott csillag, Naomi Watts alakítja majd, aki a The Assassination of Richard Nixon című film forgatásáról érkezik a Stay felvételeire. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK