Jim Carrey fél a nőktől

A kezdetben víggjátéki szerepeket alakító gumiarcú színész, Jim Carrey már túl van a negyvenen és két váláson. Saját bevallása szerint a nőknél nagyobb veszélyt soha senki és semmi nem jelentett rá nézve - retteg az újabb csalódástól, ugyanakkor bízik abban, hogy előbb-utóbb megtalálja "az igazit".

Jim Carrey legújabb filmje, a Bruce Almighty kapcsán adott interjújában bevallotta: fél a nőktől.

A kezdeti vígjátéki szerepeivel (Ace Ventura - Állati nyomozoo, Dumb és Dumber, Maszk, Én és én meg az Irén) ismertté vált, azóta egyre összetettebb karaktereket megformáló színész saját állítása szerint retteg az újabb csalódástól, ugyanakkor bízik abban, hogy előbb-utóbb megtalálja "az igazit".

"Semmi és senki sem tud nagyobb fájdalmat okozni egy nőnél. A viták, félreértések, az elválás - mind nyomot hagynak benned" - nyilatkozta a kétszeresen elvált színész.

Carrey szerint - aki legújabb filmjében egy önző, karriercentrikus, megalkuvásra képtelen figurát játszik - nők és férfiak között még sosem volt akkora távolság és egyet nem értés, mint manapság. Ám, tette hozzá, mindez nem jelenti azt, hogy ne vágyna családra, ahogy azt sem tartja lehetetlennek, hogy egy napon harmadszorra  is megnősül majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK