Johnny Depp kalózkodik

Johnny Depp a hétvégén Disneylandbe látogatott, hogy 1500 rajongója jelenlétében megünnepelje legújabb, Pirates of the Caribbean (A Karib-tenger kalózai) című filmjének premierjét.

Forrás: MTIEgyéves szünet után (2002-ben egyetlen filmet sem forgatott) a 40 éves Johnny Depp gőzerővel vetette bele magát ismét a munkába. 2003-ban három, 2004-ben pedig két új filmjét mutatják be, melyek közül az elsőnek hétvégén tartották a díszbemutatóját.

A Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka) a Disneyland egyik játékától kapta az ihletést, ezért a premiert a vidámparkban tartották. A történet szerint Jack Sparrow (Johnny Depp) tengerészcsapatot verbuvál a karibi kalózok feltartóztatására, akiknek vezetője (Geoffrey Rush) egy fiatal lány feláldozásával szeretne feloldozni egy ősi átkot.

A film két fiatal sztárja (a szépséges főhősnő szerepében Keira Knightley, a Csavard be, mint Beckham! felfedezettje; valamint Orlando Bloom) szintén megjelent a díszbemutatón, melyen 1500 rajongó várta tombolva a sztárokat. Gore Verbinski rendező (A mexikói, A kör) legújabb munkája azonban csak július 9-étől látható az amerikai mozikban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK