Mozifilm készül az egykor rendkívüli népszerűségnek örvendő Dallas című tévésorozatból. A szereposztás jó részt ismert, ám Jockey Ewing szerepéért még ádáz harc folyik. Bruce Willis után most itt az újabb jelentkező, méghozzá Jack Nicholson személyében.

Úgy tűnik, Jack Nicholson áll nyerésre a csatározásban, amely a népszerű amerikai tévésorozat, a Dallas mozifilm-változatának főszerepéért folyik. 

Mint emlékezetes, Bruce Willis több ízben is hangsúlyozta: testhezállónak érzi a szerepet és minden lehetőséget megragad majd annak érdekében, hogy ő formálhassa meg a híres-hírhedt Jockey Ewingot.

Jack Nicholson azonban keresztülhúzta a számításait, amikor kijelenetette, ő is szívesen parádézna Larrry Hagman egykori szerepében, amennyiben elégedett lesz a forgatókönyv véglegesített változatával.

A teljes szereposztás természetesen még nem ismert, de az már bizonyosnak látszik, hogy Colin Farrel játssza majd Bobbyt, míg feleségét, Pamelát Jennifer Connelly alakítja, a kis Lucy Tara Reid lesz, az öreg Jock szerepére pedig Paul Newmant kérték fel, Samantha szerepében pedig  Jessica Lange-t láthatják a nézők.