Nicole Kidman saját liftet akar

A pletykák szerint Nicole Kidman újsütetű szerelme, az énekes Lenny Kravitz New York-i otthonában lakik. A színésznő ugyanis épp saját apartmant szeretne vásárolni a városban, ám ez korántsem bizonyult könnyű feladatnak a számára. Ő ugyanis csak azzal a feltétellel hajlandó beköltözni, ha a lakáshoz saját lift is tartozik

"Nicole az összes ruháját átvitte Lenny apartmanjába, úgyhogy le is szakadt a ruhafogas" - ironizált az énekes egyik ismerőse. Annyi azonban bizonyos, hogy a törékeny vörösesszőke színésznő - akinek nem volt komolyabb kapcsolata, mióta 2001-ben elvált férjétől, Tom Cruise-tól - csaknem minden személyes holmiját Lenny lakásába költöztette.

Nicole ugyanis épp saját apartmant szeretne vásárolni New Yorkban, ám ez korántsem bizonyult könnyű feladatnak a színésznő számára - ezért élvezi ideiglenesen Lenny vendégszeretetét.

A legnagyobb akadályt nem is annyira az Oscar-díjas színésznő tetetmes ruhagyűjteménye jelenti. "Nicole számos lakást megnézett már a városban, de egyik sem felelt meg. Ő ugyanis azzal a feltétellel hajlandó beköltözni: ha a lakáshoz saját lift is tartozik" - mondta az ismerős.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK