Uma Thurman és Ethan Hawke különváltak

Ötévnyi házasság után Uma Thurman és Ethan Hawke különköltöztek. A szakítás hátterében egy 22 éves kanadai modell, Jen Perzow áll, akivel Ethan alig titkolt viszonyt folytatott, míg Taking Lives című filmjének forgatása miatt Vancouverben tartózkodott.

Ötévnyi házasság után Uma Thurman és Ethan Hawke különváltak. A szakítás hátterében egy 22 éves kanadai modell, Jen Perzow áll, akivel Hawke az ő és Angelina Jolie főszereplésével készülő Taking Lives című film montreali forgatása alatt ismerkedett meg, míg felesége Vancouverben, a Paycheck című produkción dolgozott Ben Affleckkel.

"Ethan és Jen igyekezték titkolni románcukat a nyilvánosság előtt - ugyanakkor számos meghitt estét töltöttek Ethan padlásszobájában. Ethan ajándékokkal halmozta el Jent. Egészen augusztusig együtt voltak, amikor is a stáb szedte a sátorfáját, és elhagyta Montrealt" - nyilatkozta egy névtelen szemtanú a The Star elnevezésű amerikai bulvármagazinnak.

"Amikor Uma tudomást szerzett az ügyről, beszélt Ethannel, és arra jutott, hogy egy egyéjszakás kaland talán még nem ok arra, hogy romba döntsék a házasságukat. De amikor kiderült, hogy ennél azért többről van szó, és Ethan többször is megcsalta őt, méghozzá ugyanazzal a lánnyal, azt hiszem, hogy abban a pillanatban eldöntötte: vége. Úgy tűnik, esélyt sem adott Ethannek - nem adott lehetőséget a magyarázkodásra és fel sem merült benne, hogy megbocsássa a férfinak, amit tett" - mesélte Uma egyik közeli ismerőse.

A házaspárnak két gyermeke született: lányuk, Maya, ötéves, Roan nevű kisfiuk pedig mindössze 12 hónapos. Bár a szülők különköltöztek, jelenleg nincs szó arról, hogy hivatalosan is érvénytelenítsék házasságukat. "A válás gondolata egyelőre nem merült fel" - kommentálta a hírt a pár sajtófelelőse.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK