Harrison Ford hivatalosan is bejelentette: jövő nyáron elkezdik forgatni az új Indiana Jones-filmet, amelyben ezúttal is ő játssza majd a főszerepet. Az Indiana Jones 4. régészprofesszora azonban már jóval kevesebbet "ugrál" majd, mint korábban tette.

fotó: Hölgyfórum

Az elmúlt években többször is napvilágot láttak olyan híresztelések, miszerint hamarosan elkészítik a kultikus Indiana Jones-filmek negyedik részét. Harrison Ford mindvégig hangsúlyozta, nem zárkózik el a folytatástól, azonban hozzátette: kételkedik a film létrejöttében.

"Ha nem találunk rá arra a forgatókönyvre, amely mindenkinek tetszik, nem biztos, hogy lesz belőle valami. Így aztán egyelőre nagyon örülök, hogy van egy terv, amely mindannyiunk számára fontos, dolgozunk is rajta, és reméljük, hogy mindez eredményre is fog vezetni" - nyilatkozta korábban Ford, aki most hivatalosan is megerősítette: jövő nyáron kezdetét veszi az Indiana Jones 4 forgatása.

Most már bizonyosnak látszik tehát, hogy Ford visszatér Indiana Jones, a régészprofesszor szerepében - a 61 éves színész ugyanakkor azt is sejtette: a főszereplő már nem fog annyit ugrálni, mint az előző három alkotásban.