Antonio Banderas játszhatja Napóleont, méghozzá egy Broadway-musicalben. Ám a színész még nem döntött, elfogadja-e a szerepet, vagy inkább egy spanyol történelmi alak, Boabdil kalifa bőrébe bújjon egy készülő mozifilmben.

Hölgyfórum

Antonio Banderas játszhatja Napóleont, méghozzá egy Broadway-musicalben. A spanyol származású szívtipró több szerepajánlatot is kapott, így egyelőre bizonytalan, valóban ő alakítja-e majd a világhírű francia hadvezért.

"Kaptam néhány ajánlatot mostanság. Cy Coleman felkért, játsszam el a főszerepet Napóleonról szóló musicaljében. Szükségem van egy kis gondolkodási időre, mielőtt válaszolnék. Muszáj megfontolnom, hogy valóban ez a legjobb döntés a számomra" - nyilatkozta a sztár, akinek megadatott a lehetőség, hogy egy másik, nem kevésbé érdekes történelmi személyiség bőrébe bújhasson.

A tervek szerint ő szerepelne a hazájában legendás hírű Boabdil spanyol kalifáról szóló filmben. "Ő volt Granada utolsó kalifája, miután az arabok nyolc évszázadon át uralták Spanyolországot. Nem szánták királynak, egyszerre volt matematikus, asztrológus, költő és humorista. Véletlenül került a trónra. Apját elkergették a trónról, és a sors úgy akarta, hogy ő lépjen a helyébe. Neki  kellett eltüntetnie a az arab uralom utolsó nyomait is. Látta egy hatalmas birodalom széthullását. Meggyőződésem, hogy Shakespeare-darabba illő történet az övé."