Gyermeket vár Cate Blanchett

Második babáját várja Cate Blanchett színésznő, a Gyűrűk ura egyik sztárja, ezért egyelőre nem tudja folytatni Jude Law-val közös filmjének előkészületeit.

Forrás: epa

Cate Blanchett forgatókönyvíró férjével, Andrew Uptonnal második gyermeküket várják. Állapota miatt az Oscar-díjra jelölt sztár kénytelen volt kiszállni a Closer-projektből, melyben Jude Law lett volna a partnere. (A Closer négy ember magánéleti bonyodalmairól szól. A főszereplők - két házaspár, akiket az eredeti tervek szerint Blanchett, Clive Owen, Natalie Portman és Jude Law keltett volna életre - egy nap összekeverednek, és párt cserélnek.) A harmincnégy éves Blanchettnek már van egy kétesztendős kisfia, Dashiell. Annak ellenére, hogy Hollywood egyik leginkább foglalkoztatott színésznője, Blanchett és családja Angliában él, és nemrégiben költözött ki Londonból a tengerparti üdülőhelyre, Brightonba. A házaspár a babát 2004. tavaszára várja.

 

Az ausztrál származású Cate Blanchettet az Elizabeth című film címszerepe avatta az egyik legelismertebb fiatal színésznővé, és az Erzsébet királynő megformálásáért kapott Oscar-jelölése óta folyamatosan kapja a felkéréseket.

KAPCSOLÓDÓ CIKK