A dél-karolinai illetőségű Tara Ray azt állítja, hogy csaknem másfél éve titkos viszonyt folytat Ben Affleckkel, aki nemrégiben követte kocsiját, majd megfenyegette őt. A színész szóvívője szerint a vád koholmány, amely pusztán Affleck lejáratására szolgál.

"Komolyan azt hittem, hogy veszélyben van az életem" - bizonygatta Tara Ray, aki azt állítja, hogy 2002 februárja óta viszonya volt Ben Affleckkel, aki egy alkalommal megfenyegette őt.

A Dél-Karolinában található Kure Beach-i rendőrőrs megerősítette az információt, miszerint Tara valóban bejelentést tett náluk Jennifer Lopez vőlegénye ellen. "Nem a szenzációt keresem, nem azért álltam ki a nyilvánosság elé, mert híres akarok lenni. Csupán azt szeretném, hogy mindenki megtudja: Ben képes ilyesmire" - folytatta Tara, aki azt bizonygatja, hogy Ben szeptember 25-én, hazafelé menet követte a kocsiját, majd miután beérte, megfenyegette őt. Ms. Ray arról nem nyilatkozott, hogy konkrétan mit mondott neki a színész, azt azonban elárulta, hogy az eset Kure Beach közelében történt.

"A vád abszurd, és egyértelműen Mr. Affleck lejáratására irányul, akinek fogalma sincs arról, kicsoda is Ms. Ray voltaképpen" - nyilatkozta Ken Sunshine, a 31 éves színész egyik szóvivője, aki egyúttal azt is hozzátette: Ben valóban rendelkezik egy nyaralóval a környéken, tehát járhatott ott, ám egy ilyen incidens kapcsán legalább 50 lesifotós kapta volna lencsevégre a tett helyszínén.

A illetékes rendőrség közlése szerint nem indult vizsgálat az ügyben.