Afflecknek elege van J.Lo ismerőseiből

Affleck (illetve a színész állítólagos ismerőse) saját verzióval állt elő Jennifer Lopezzel elmaradt nászuk okait illetően. Állítólag épp Ben volt az, aki visszamondta az esküvőt, mert nem bírta tovább, hogy bárhol járjanak is, hatalmas siserahad veszi körül imádott asszonyát. A férfi már-már attól félt, Jen már nem is tudna élni hódolói nélkül.

Újabb verzió látott napvilágot Hollywood egyik leghíresebb sztárpárosa, Jennifer Lopez és Ben Affleck elhalasztott esküvőjének okával kapcsolatosan. Ezúttal azonban Affleck nyilatkozott egy magát megnevezni nem akaró ismerősének a hirtelen pálfordulás okairól.

Ben bizalmasa szerint a férfinak elege lett abból, hogy J.Lo mindenütt körülveszi magát csodálóival és meglehetősen kiterjedt baráti körével, csak hogy tovább erősítse popdíva-imidzsét. Ben ugyanis attól tartott, hogy Jennie sosem lesz képes megválni csodálóitól és újra hétköznapi életet élni.

"Ben világosan megmondta Jennek: azért nem veszi feleségül, mert hihetetlenül zavarja, hogy több tucatnyi ismerőssel kell osztoznia menyasszonyán, akik valósággal rátelepednek közös életükre. Ez már-már az őrületbe kergette. Elkeseredetten próbált kettesben maradni szerelmével, hogy ha csak egy kis időre is, de úgy fessenek, mint egy átlagos pár" - magyarázta a színész közeli ismerőse.

A híresztelések szerint a románcnak ezzel még koránt sincs vége: Lopez és Affleck épp azon fáradoznak, hogy túljussanak a köztük támadt nézeteltéréseken és kompromisszumos megoldást találjanak a problémáikra. Első lépésként díszkíséret nélkül, egy szál farmerben és pólóban indultak vásárolni Ben robogóján.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK