Gwyneth Paltrow egy vele készült interjúban bevallotta: ezerszer megbánta, hogy annak idején szakított Brad Pitt-tel és felbontotta az eljegyzésüket. Azon pedig nem csodálkozik, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez nem lépett frigyre a kitűzött időpontban, mert volt barátja mindig is túlbonyolította a dolgokat.

Diane Sawyernek nem lehet nemet mondani. George W. Bush neki adta első interjúját az elnökké választását követően, csakúgy, mint 1992-ben Bill Clinton. Fidel Castro és Szaddám Huszein ült le vele beszélgetni, és Robert MacNamara az ő műsorában kért először bocsánatot Vietnamért. Michael Jackson és Lisa Marie Presly kizárólag neki nyilatkozott, Michael J. Fox pedig neki vallott először Parkinson-kórjáról. Nemrégiben pedig azzal keltett szenzációt, hogy mikrofonvégre kapta a drog-problémáiból lábadozó Whitney Houstont.

Ha Diane Sawyer valakivel interjút készít, másnap az újságok adnak hírt az interjú tartalmáról. Most éppen Gwyneth Paltrow vallomásaival keltett feltűnést, aki a vele készült beszélgetésben először mesélt volt szerelmeihez - Brad Pitthez és Ben Affleckhez - fűződő érzelmeiről.

A színésznő bevallotta, hogy még mindig fáj visszagondolnia a Pitt-tel kötött eljegyzés felbontására. "Nagy hülyeséget csináltam. Megbántottam őt. Hosszú időn keresztül éltem teljes zavarodottságban - legalább öt évig. Közben végig kínzott a gondolat, hogy magamnak köszönhetem a problémáimat. Szerencsés voltam, hogy együtt lehettem Braddel, különösen, hogy ilyen rossz állapotban is mellettem állt."

Aztán áttért Ben Affleck jellemzésére, akivel szintén hosszabb ideig járt. Elmondta, nem csodálkozott azon, hogy meghiúsult Affleck és J.Lo esküvője. "Ben mindig megnehezíti az életet saját magának. Állandóan túlkomplikálja a dolgokat. Klassz srác, úgyhogy remélem, egyszer kikeveredik ebből a mizériából."

Paltrow csak arról nem beszélt, ami valószínűleg legalább ennyire foglalkoztatja a nézőket - különösen az elhangzottak után: hogy megtalálta-e a harmóniát mostani barátja, Chris Martin mellett, és mi igaz a találgatásokból, mely szerint hamarosan férjhez megy hozzá. Talán erről is csak akkor lesz képes beszélni, ha már múltbeli eseményként tekint vissza rá.