Gwyneth Paltrow nemrégiben párkapcsolatairól vallott a tévés műsorvezető Diane Swayernek. A nádszálvékony színésznő úgy véli, egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, ha egykori kedvese, Ben Affleck mégsem vezette oltár elé Jennifer Lopezt. "Ben ért hozzá, hogy túlbonyolítsa maga körül a dolgokat. Ugyanakkor nagyon rendes fiú, őszintén remélem, hogy sikerül helyretennie az életét".

Mint az ismeretes, Jennifer Lopez és Ben Affleck korábban sajtóközleményben adta hírül, hogy elhalasztják szeptember 14-ére tervezett esküvőjüket, mivel a házasságkötésük akkora nyilvánosságot kapott a bulvársajtó részéről, hogy a pár attól fél, elveszne az esemény meghittsége. Később olyan pletykák láttak napvilágot a sajtóban, melyek szerint Ben meggondolta magát, mert úgy érezte, túl nagy a felhajtás menyasszonya körül, így képtelenek lesznek majd "normális életet élni".

A jelek szerint Lopez és Affleck valóban azon fáradoznak, hogy túljussanak a köztük támadt nézeteltérésen és kompromisszumos megoldást találjanak a problémáikra. Nemrégiben egy szál pólóban és farmerben indultak vásárolni Affleck robogóján, a hétvégén pedig az első sorból néztek végig egy baseball-meccset, mely során Ben kedvenc csapata, a Red Sox és Jennifer favoritja, a Yankees mérkőzött meg egymással.