Nicole Kidman legyőzte a bulvármagazinokat

Nicole Kidman pert nyert egy brit bulvármagazin, a Sun ellen, amely tévesen azt állította, hogy a színésznőnek viszonya volt Jude Law-val. A lap nagy összegű kártérítést köteles fizetni a színésznőnek, aki két hónappal ezelőtt ugyanazen álhír kapcsán egy másik bulvármagazin ellen is nyert.

Az újabban Lenny Kravitz énekessel hírbe hozott Nicole Kidman pert nyert egy brit bulvármagazin, a Sun ellen - értesült a Reuters hírügynökség.

Az Oscar-díjas színésznő azért fordult a bírósághoz, mert a lap egyik márciusi számában azt állította, hogy viszonyt folytatott egyik kollégájával, Jude Law-val, aki emiatt költözött el feleségétől, Sadie Frosttól.

A bíróság határozata szerint a lap állítása nem fedi a valóságot, ezért az tetemes kártérítést köteles fizetni a színésznőnek - ennek pontos összegét azonban nem hozták nyilvánosságra.

"Az alperes elnézést kér a felperestől azokért a kellemetlenségekért, amelyeket kérdéses cikkével okozott" - tette hozzá Daniel Taylor, a Sun ügyvédje.

Kidman személyesen nem volt jelen a tárgyalás során, de örömét fejezte ki amiatt, hogy végre sikerült lezárni a kellemetlen incidenst. Nicole két hónappal ezelőtt egy másik brit lap ellen is nyert, amely ugyanezt az álhírt közölte a színésznővel kapcsolatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK