Brad Pitt mégis megtarthatta a lábait

Brad Pitt korhű harci jelmezben látható a most készülő, Troy című filmben. A színész elárulta: a trójai harcosokkal ellentétben ő nem fedetlen a bőr és fém ötvözésével készült, combközépig érő jelmez alatt. Sőt, azt a híresztelést is cáfolta, miszerint számos jelenetben más vádlijával helyettesítették volna az ő kissé cingárabb lábszárait.

Brad Pitt jelenleg a Troy című filmen, az Iliász filmváltozatán dolgozik, amelyben többnyire korhű harci jelmezben látható. A combközépig érő, bőr és fém ötvözéséből készült, testhezálló felszerelés megmozgatta a sármos férfi rajongóinak fantáziáját - olvasható az EmpireOnline oldalán.

"Abban a korban, amelyben a film játszódik, biztosan nem viseltek semmit a vért alatt. De ez nem korhatáros film, úgyhogy nálunk szóba se jöhet az ilyesmi. Fogalmam sincs arról, hogyan voltak képesek azok a fickók harcolni ebben a maskarában. Esetenként kifejezetten veszélyes lehetett - egy végzetes találatra gondolok" - válaszolta Pitt az Elle magazin riporterének arra a kérdésére, vajon mennyire autentikus a színész alsóruházata a filmben.

Jennifer Aniston férje egyúttal cáfolta azt a számos brit bulvármagazinban megjelent pletykát, miszerint Wofgang Petersen, a Troy rendezője kicseréltette Brad lábait, mert véznaságuk miatt "harcképtelennek" találta őket. "Gondoljon bele: hogy' ugorhat be valaki más lába helyett?" - kérdezte nevetve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK