A Bad Boys 2 sztárja harcol egykori támadója ellen

Gabrielle Union, a Bad Boys 2 című film sztárja eladóként dolgozott egy kaliforniai cipőboltban, amikor egy férfi berontott az üzletbe, megtámadta és megerőszakolta az akkor 19 éves Gabrielle-t. Támadóját 33 év börtönbüntetésre ítélték, ám akár jövőre feltételesen szabadlábra kerülhet. A Halle Berry utódaként emlegett színésznő szerint végzetes hiba lenne szabadon engedni a férfit.

Gabrielle Union, a már itthon is nagy sikerrel játszott Bad Boys 2 című film női főszereplője nemrégiben elárulta: tíz évvel ezelőtt nemi erőszak áldozatává vált - adta hírül a The Sun.

A Halle Berry utódjaként emlegetett színes bőrű színésznőt abban a kaliforniai cipőboltban támadták meg, ahol akkoriban dolgozott. A tettest elfogták, és 33 év börtönbüntetésre ítélték. A kiszabott büntetés harmadának letöltése után Kalifornia állam ide vonatkozó rendelkezésének értelmében az elkövető akár feltételesen szabadlábra is kerülhet, így Gabrielle támadója jövőre szabadulhat.

"Kaliforniában csak a büntetésed harmadát kell letöltened. De az erőszakos bűncselekmények áldozatainak is vannak jogai, például az, például részt vehet a meghallgatáson. Ez a férfi egy szörnyeteg, akinek börtönben a helye. Ott leszek a meghallgatásán, minden egyes meghallgatásán, hogy biztos lehessek benne, nem engedik ki" - nyilatkozta a 29 éves színésznő, aki Will Smith és Martin Lawrence oldalán látható a Bad Boys 2-ben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK