Tilos a telefonálás Nicholson edzőtermében

Tilos mobiltelefont használni Los Angeles egyik legfelkapottabb edzőtermében, amelyben olyan hírességek edzenek, mint Sharon Stone vagy Jack Nicholson. Az óvintézkedést azért vezette be a Sports Club vezetősége, mert a sztárok attól tartanak, a modern készülékekkel akár észrevétlenül is lencsevégre kaphatják őket.

Forrás: Hölgyfórum

Kitiltották a mobiltelefonokat Los Angeles egyik legfelkapottabb edzőterméből, ahová többek között olyan hírességek járnak, mint Sharon Stone vagy Jack Nicholson.

A Sports Club sztárjai ugyanis tartanak attól, hogy az új típusú, beépített kamerával rendelkező mobilokkal lesifotókat készíthetnek róluk edzés közben.

A készülékek segítségével a fotókat akár hírügynökségekhez, vagy internetes honlapokhoz is továbbíthatják, így az egészségükre (is) kínosan ügyelő sztárok óvintézkedések bevezetését kérték a klub vezetőségétől.

"Nehéz megállapítani, melyik telefon mire képes, így a biztonsági főnök azt javasolta, vonatkozzon a tiltás minden egyes készülékre" - fűzte hozzá a klub szóvivője.

KAPCSOLÓDÓ CIKK