John Travolta leszerződött a Szóljatok a köpcösnek! című filmvígjáték folytatására. Chili Palmer (John Travolta) ezúttal nem a film, hanem a zene világában próbál szerencsét. Felkarol egy fiatal, ám mulandó tehetséget, amit a lány egykori menedzsere olyannyira nem néz jó szemmel, hogy alaposan megdolgoztatja miatta Chilit testőrével (Dwayne "The Rock" Johnson) - aki viszont legalább olyan jól énekel, mint bunyózik.

Travolta leszerződött a Szóljatok a köpcösnek! című vígjáték folytatására.

A színész, aki Danny De Vitóval és Gene Hackmannel szerepelt az 1995-ben bemutatott vígjátékban, ezúttal Dwayne "The Rock" Johnsonnal tér vissza a vászonra - adta hírül a Variety.com

A Be Cool (Légy laza) című film Chili Palmerje azonban már nem a filmiparban, hanem a zenében utazik, épp egy egyslágeres reménysugarat igyekszik felfuttatni, ezért összetűzésbe kerül a sztárocska alvilági kapcsolatoktól sem mentes menedzserével.

Dwayne "The Rock" Johnson alakítja a menedzser meleg - egyébként énekesnek készülő - testőrét, aki első találkozásuk alkalmával laposra veri Palmert. Később viszont Chili egyengeti jól megtermett barátja útját a világhír felé.

Az Elmore Leonard regénye alapján, F. Gary Gray rendezésében készülő produkció forgatása januárban veszi kezdetét, és várhatóan  2004 nyarán kerül a mozikba.