Nemo nyomában már az újabb Disney-film

Novemberben Magyarországra is megérkezik minden idők legnagyobb rajzfilm-kasszasikere, a Nemo nyomában, mely jövő hónaptól Amerikában DVD-n lesz kapható. Az extrák között pedig azt is felfedi a Disney filmstúdió, hogy mi lesz a következő nagy dobása.

Home on the Range, vagyis Otthon a farmon a címe a Disney stúdió legújabb animációs filmjének, melyet 2004 áprilisában tűznek műsorra Amerikában. A rajzfilmek rajongói azonban már most betekintést nyerhetnek az alkotás egy-egy részletébe és létrejöttének folyamatába, ha megveszik a a cég előző egészestés rajzfilmje, a Nemo nyomában DVD-változatát.

A nálunk csak jövő hónaptól vetített alkotás a tengerentúlon 337 millió dollárt kasszírozott, és ezzel minden idők legnagyobb bevételét produkáló rajzfilmjévé vált. Azoknak pedig, akik DVD-n is megvásárolják, exkluzív élményben lehet részük, hiszen a Home on the Range felvételeit egyelőre teljes titok övezi. Az áprilisi amerikai bemutató reklámkampánya még nem kezdődött el, így csak a Nemo nyomában extrái között lelhető fel az új film előzetese és kulisszatitkai.

Annyi azonban kiderül ezekből is, hogy a Home on the Range klasszikus Disney-technikával készült (és ebből a műfajból ez lesz az utolsó), valamint, hogy nem mellőzi a kicsit durvább humort.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK