Prosztatarákot fedeztek fel De Nirónál

Prosztatarákban szenved Hollywood egyik legnagyobb színésze, a 60 éves Robert De Niro. Szerencsére az orvosok korai stádiumban fedezték fel a betegséget, így nagy az esélye a gyógyulásnak.

Prosztatarákot diagnosztizáltak Robert de Nirónál - számolt be a színész sajtószóvivője . Stan Rosenfield hozzátette: mivel a betegséget korai stádiumban fedezték fel, és De Niro "kitűnő fizikai állapotban van", jó esélye van a gyógyulásra. A szóvivő szerint a 60 éves színész nem változtat tervein, és hamarosan elkezdi forgatni új filmjét a 20th Century Foxszal.

A kultikus sztár rengeteget dolgozott az utóbbi időben: hamarosan mozikba kerül legújabb, Godsend című filmje, melyben Rebeca Romijn-Stamos és Greg Kinnear a partnere; már a vágóasztalon hever A Szent Lajos király hídja című Thornton Wilder-regény filmadaptációja, melyet Kathy Batesszel és Harvey Keitellel készített, és most mutatták be a Shark Tale című animációs filmet, melynek egyik főszereplőjét szinkronizálta.

De Niro önálló rendezésre is készül a jövő évben: a The Good Shepherd című filmdrámát szeretné filmre vinni Leonardo DiCaprióval. Legközelebb azonban a világ egyik legsikeresebb reklámfilm-rendezőjével, Jonathan Glazerrel dolgozik a Chaos című produkcióban - ez tehát, amit a kezelések mellett is mindenképp leforgat. A betegség leküzdésének módjáról egyelőre nem közöltek részleteket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK