Daniel Radcliffe még nem nőtte ki Harry Pottert

A Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe negyedik alkalommal még biztosan visszatérhet a mozivászonra. A jelenleg 14 éves Daniel lassanként kinövi az ifjú varázslótanonc szerepét, ám a The Goblet Of Fire című epizódban még ő és barátai is a régiek maradnak.

Most már bizonyos, hogy Daniel Radcliffe játssza majd a címszerepet a Harry Potter negyedik epizódjában, A tűz serlegé-ben - adta hírül a BBC.

Felmerült ugyanis annak lehetősége, hogy a jelenleg 14 éves Daniel Radcliffe - aki egyébként épp Az azkabani fogoly című, harmadik Harry Potter-filmen dolgozik - túlkorossá válik az ifjú varázslótanonc szerepére, így a negyedik rész már nem az ő főszereplésével készül majd.

"Egészen biztos, hogy szerepelek a negyedik epizódban" - nyilatkozta az ifjú színész a Harry Potter-filmek hivatalos honlapján, ám abban már Daniel sem biztos, hogy az ötödik fejezet, a Harry Potter és a Főnix rendje címszerepét is ő játszhatja majd.

Radcliffe természetesen arra a kérdésre sem tudott válaszolni, hogy barátai, azaz a szeplős-vörös Ronald Weasleyt alakító Rupert Grint és Emma Watson, a tudálékos Hermione Granger megformálója ötödik alkalommal is visszatérhetnek-e a vászonra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK