J.Lo újabb táncos filmje

Jennifer Lopez most már nemcsak a klipjeiben, hanem a filmjeiben is táncol. Nemrég fejezte be a Shall We Dance? (Táncoljunk?) című romantikus komédia felvételeit Richard Gere-rel, és most újabb zenés filmre csapott le: a Dance Lessons (Táncórák) főszerepére jelentkezett.

Habár Jennifer Lopeznek egy perc szabad ideje sincs, hiszen megállás nélkül filmet forgat vagy zenei karrierjét ápolja, mégsem hagyhatta, hogy más alakítsa a Dance Lessons (Táncórák) című film főszerepét. A 2004-re tervezett filmet úgy aposztrofálták az alkotói, hogy az Alul semmi keresztezése a Gumiláb című '84-es művel.

J.Lónak pedig annyira megtetszett a projekt, hogy nemcsak játszani szeretne benne, de a produceri teendőkből is kiveszi majd a részét. (Ebben partnere lesz Julio Caro, akivel A sejt című filmet is közösen készítette.) A gyártás költségeit pedig a Paramount filmstúdió vállalta magára.

Mire elkezdődik a forgatás, az énekes-színésznő már biztosan edzésben lesz: nemrég fejezte be ugyanis a Shall We Dance?(Táncoljunk?) című romantikus vígjáték felvételeit, melyben Richard Gere és Susan Sarandon voltak a partnerei. Igaz, most épp egy más műfajba kalandozik: Lasse Hallströmmel forgatja az An Unfinished Life című filmdrámát, melyben Robert Redford a partnere.

De már 2004-re is több produkcióra mondott igent, többek között a Monster-in-Law című alkotásra, melyben Jane Fonda menyét játssza majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK