Kidman és Kravitz közös otthonra vágyik

Lenny Kravitz állítólag nemrégiben megkérte Nicole Kidman kezét, aki igent mondott az énekesnek. Az esküvőről szóló pletykákat az is alátámasztja, hogy a szerelmespár hamarosan házat vásárol New Yorkban. Az ötszintes családi fészek mintegy 21 millió dollárba kerül majd.

Forrás: MTI

Hollywood újabb álompárja, Nicole Kidman és Lenny Kravitz kinéztek maguknak egy 21 millió dolláros (több mint négymilliárd forint) New York-i lakást, ezzel is alátámasztva a híresztelést, hogy házasodni készülnek - adta hírül a WENN.

A színésznő és énekes barátja már négyszer tekintették meg az ötszintes, 21 szobás toronyházat, és barátaik szerint eltökélték, hogy megveszik maguknak.

"Minden egyes alkalommal, amikor megjelennek, Lenny-nek tervrajzok vannak a kezében" - mesélte egy magát megnevezni nem akaró forrás.

Előzetes pletykák szerint Nicole október elején bejelentette exférjének és gyermekei apjának, Tom Cruise-nak, hogy szerelmes az énekesbe, aki megkérte a kezét, és ő férjhez szándékozik hozzá menni. Tom állítólag sok boldogságot kívánt volt feleségének, aki hosszú időn keresztül nem tudta feldolgozni a válásukat.

KAPCSOLÓDÓ CIKK